Ajankohtaista

1.7.2018 uudet muutokset ajokorttilaissa

Uusi ajokorttilaki astuu voimaan 1.7.2018. Uudistuksen tarkoituksena on yksinkertaistaa ajokortin suorittaminen yhteen vaiheeseen. Uudistuksen myötä opetukseen sisältyy minimissään 10 ajotuntia, 4 teoriatuntia liikenteen perusteista ja 8 tuntia riskikoulutusta. Trafin sivujen kautta voit lukea vielä tarkemmin uudistuksesta: https://www.trafi.fi/tieliikenne/haluan_ajokortin/kuljettajantutkinto_uudistuu Meidän uusi hinnasto päivitetään kesäkuun aikana.  
Lue lisää

Suorita syventävä vaihe ennen 1.7.2018!

Suorita pikaisesti vielä ennen 1.7. lakimuutosta syventävä vaihe. Tilaa on vielä torstaina 28.6. ja perjantaina 29.6.  kurssien ryhmiin! Voit ilmoittautua nettisivujemme kautta tai soittaa suoraan toimiston puhelimeen: 0400 274700 Tervetuloa!
Lue lisää

Kaksipyöräisten kurssit pyörähtävät käyntiin!

Mopo- ja moottoripyöräkurssit käynnistyvät taas maaliskuussa. Huippulaadukkaat kalustomme ja opetus takaa parhaan ajotuntuman kaksipyöräiseen. Ilmoittaudu piakkoin seuraaville kursseille kurssikalenterimme kautta tai soittamalla suoraan toimistoon, jotta saat kesäksi ajokortin!
Lue lisää

Huippusuosittu 10+10 on täällä taas!

Suuren suosion saavuttanut Suomen autokoululiiton suunnittelema 10+10 -kokeilu on taas alkamassa 2.1.2018. Saat nopeammin ja edullisemmin hankittua B-ajokortin kokeilujaksossa. Ilmoittaudu piakkoin, sillä paikkoja on vain rajoitetusti!
Lue lisää